ninaapedersen

Alla inlägg den 17 februari 2013

Av Nina Pedersen - 17 februari 2013 20:12

Hellu babes. Har inte kunnat lägga upp något på några dagar, har inte haft tid. Eftersom jag nu går teknik går väldigt mycket av min fritid åt att plugga. Så ni som inte gillar att plugga vore inte välja teknik linjen efter grund skolan. 
Många i min klass säger att det är gott om tröga människor som går på teknik... Håller inte alls med dom, håller inte heller med mina lärare och klasskamrater att man måste ha toppbetyg för att gå den här linjen. Jag tycker att om man nu vill bli något som kräver den här utbildningen så går man den och kämpar för allt man har. Sen tycker jag att om man då har dåliga betyg från grundskolan ska man inte se det som ett hinder. Att ha bra betyg ger fördel i den mån att man kanske kan ha lättare för något ämne. Det behöver inte ens vara så, det kan finnas andra anledningar till att man har dåliga betyg än att man presterar dåligt i ett ämne. Det kan vara privata anledningar eller att man kanske har svårt för en lärare och visevärsa och därför blir jag också irriterad på folk som sitter och säger att man inte kan bli tex. civil ingenjör om man inte hade MVG, eller nu mera A, i matte i grundskolan. Sök till den linjen ni vill gå och skit sen i vad folk säger, tycker och tänker om det. Om man verkligen vill så kan man! 
Något helt annat nu, ikväll ska jag antagligen sova hos min pojkvän. Just nu är han i Landskrona med sina kompisar. Och även om jag vet att dom aldrig kommer läsa detta vill jag ändå skänka några radet till dom för jag tycker verkligen dom är fantastiska. Tycker verkligen det är synd att inte fler människor är villiga att förlåta och ge nya chanser till folk som inte riktigt varit schysta mot dom. Folk förändras och när deras vännor accsepterar det och fortsätter ställa upp, det är då man ändå tror lite på mänskligheten!
Mina egna fantastiska kompisar ska jag träffa på onsdag och säkert andra dagar nu när man är ledig från allt pluggande! 
bjuder på några söta bilder från ett tidigare liv (;
        


Ovido - Quiz & Flashcards